• 22
    kuralda yakın zamanda %90 değişikliğe gidilecek ve uzatmalarda kaldırılacak. 1-2 senedir özellikle şl zamanlarında çok dillendiriliyor. o tarihlerden kalan haberlere bakarsanız bazı yetkililer kuralın değişmesi için görüşüleceğini söylemiş.

    ayrıca yanlış hatırlamıyorsam bir federasyon bu sene ya da önümüzdeki senelerde bu kuralı uzatmalar için geçersiz sayacaktı.

    bunun yanında aslında hiçbir zaman tamı tamına eşitlik sağlayacak bir sistem getirilmesi neredeyse mümkün değil çünkü hepsinin +'sı -'si var. zaten her zaman tam eşitliğe gerek de yok. uzatmaları bırak bu "kura" işleri bile zaten başlı başına bir şans faktörünü oyunun içine sokuyor ve aslında bu eğlenceli de sonuçlar veriyor. (u: topları ısıttıklarına dair iddialar, demeçler var fakat doğru değil diyenlerde var.) düşünsene şampiyonlar liginden herkes eşit olsun diye kuraların kaldırılıp lig usulü yapıldığını.. ki o durumda bile mümkün değil çünkü deplasman / ev sahibi iklim şartları var, sakatlıklar var vs.. sporun içinde olan şeyler ve spora zevk katan şeyler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın