resim
Serdar Aziz
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Stoper
Yaş:33
Boy:1.83
Uyruk:Türkiye
  • 1787
    22 ekim 2017 galatasaray fenerbahçe maçında önce kendisine faul yapıldığı için verilmeyen gol pozisyonu, sonra da ceza sahası içinde eline çarpan top nedeniyle konsantrasyonunun düştüğünü farkettiği için oyundan çıkmak istediğini düşünüyorum. ayrıca üçlü defansa da uyum sağlayamamış olabilir ki birkaç pozisyonda hata yaptı. kulüpten yapılan açıklamaya göre de ciddi bir sorunu yokmuş ve haftaya oynayabilirmiş.

    geçen sene geçirdiği sakatlık yüzünden oynayamaması üzerinde büyük bir baskı yaratmıştı. ayrıca lucescu tarafından 6 ekim 2017 türkiye izlanda maçında kadro dışı bırakılması ve dünya kupasından elenmemizin de serdar'ı etkilediğini düşünüyorum. bu sene maçlarda aldığı kötü darbeler, burnunun kırılması ve fedakarlık yaparak ameliyatını ertelemesi, bunun da yüksek tempolu maçlarda ve antrenmanlarda yarattığı sıkıntılar yüzünden kötü günler geçiriyor.

    tüm bunlara rağmen bence bu sezon iyi oynuyor. dokuz maçta duran toplar hariç yalnızca iki gol yediysek, savunmada serdar'ın da büyük katkısı var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın