• 179
    kendilerini ultraslan ile bir görmemekte fayda var.

    geçtiğimiz 22 ekim 2017 galatasaray fenerbahçe maçında yapılan koreografiyi bu gençler yaptılar. dolayısıyla yöneltilen iftiraların, yapılan şerefsizliklerin ucu bu yaşları 19-24 aralığına değişen gencecik galatasaraylı çocuklara dokunmakta.

    bakın, ben ultraslan'dan tiksinmekteyim. galatasaray tribünlerinin kanseridir ultraslan.

    ancak kendileri ultraslan denen leşlik ve iğrençlik içinde bir mum ışığı gibidir. ve gelecekte umuyorum bu arkadaşların işi ele almasıyla ultraslan "olması gerektiği gibi" bir oluşuma dönüşecek.

    ultraslanı sevmeyin, destek olmayın.
    ancak atılan iftiralara gözünüzü kapatıp bu çocukları sahipsiz bırakmayın. çünkü hak etmiyorlar. gerçekten hak etmiyorlar.

    düşünsenize, kardeşim diyeceğiniz gencecik çocuğun elleriyle boyadığı, belki gecelerce uyumadan yaptığı o iş için "vatan haini bunlar" diyorlar. gerçekten şerefsizliktir bu. hiç genç olmamış olmaktır, bir şeyi hiç sevmeyen insanlarca bir şeyi seven çocuklara yapılan orospu çocukluğudur.

    galatasaray taraftarının ve ultraslan kisvesi altında takılan güruhun "benim gözümde" tek kabul edilebilir temsilcisidir. koordinatörleri atakan bodandır. ben kendisinin ultraslan üni'ye ilk geldiği günü gözleriyle görmüş biriyim. en alttan en başa her kademesini gördü o grubun.

    destek olun bu gençlere, sana bana en çok benzeyen o heyecanlı gençlere sahip çıkmaktan çekinmeyin.

    tanım: sucukçu olmayan gruptur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın