• 55
    ulkedeki sol cenahi temsil ettigi soylenen gazete. galatasaray'a saldirmis. sasirdik mi? hayir!

    bu ulkede kimse ben sunu temsil ediyorum, ben bunu temsil ediyorum diye gazete cikarmamali. zira omurgasiz o kadar insan var ki - evrimlerini tamamalayi birakin insan olmayi memeliden onceki evre olan omurgaliya bile gecis yapamamis - iste o insanlar gazete bile cikarmamali. sonra kendi menfaatleri soz konusu olunca diger cenahtakilerle kol kola girebiliyorlar. o yuzden sagmis, solmus, onum arkam sobeymis falan bos isler bunlar geciniz. mesele para arkadas anlamadin mi? para dinine tapanlarla, para dinini kullanarak insanlari somurenlerin gittigi yol ayni. bunun rengi, dili, dini, irki yok.

    simdi temel ihtiyac anlaminda bir takimin ihtiyaclari vardir, her pozisyonda 1 yedekli olmak uzere 2 adam. ne etti 22. buna da 3-4 tane gelisime acik, ya da sapkadan tavsan cikarmaya musait 3-4 oyuncu ekledin mi takim tamam mi? evet.

    peki bazilari ne yapiyor, defansif orta saha pozisyonuna sirf diğer takimlar eksik kalsin diye piyasadaki elle tutulur 8-9 adami birden topluyor. sonra haliyle gotlerinde patlayinca sinir oluyorlar baska yollari deniyorlar. evet, akliniza gelen malum takim. iste bu kazanmak icin baskalarinin onunu kesmeye calismaktir, serefsizliktir. bunlarin derdi paradir. dinleri de paradir. allah kabul etsin ibadetlerini (!)

    edit: ekleme duzenleme imla.
App Store'dan indirin Google Play'den alın