resim
Tarık Ongun
Görev:Hakem
Yaş:51
Uyruk:Türkiye
Görev Aldığı Maçlar
  • 38
    https://twitter.com/...s/922525144437968896

    bu kadar fanatik olduğuna göre bunun yapamayacağı pislik yoktur. bu güne kadar yaptığı her şey araştırılmalıdır. bu gece basına intikal eden tespitler şunlar.

    kadıköydeki bir maçta, daha ısınma aşamasında, fenerli bazı ahlaksız futbolcular arda'ya saldırmış hatta bayağı tartaklamıştı . buna rağmen tek ceza gelmemişti. o olayın olduğu çizgideki yan hakem bu tarık ongun'du.

    2014/2015 sezonunda, sneijder'in attığı iki golle 2-0 öne geçtiğimiz asy'deki maçta, son saniyelerde top 50 cm taç çizgisini terkettiği halde devam ettirip boş kaleye gol attıran da bu terbiyesiz.

    22 ekimdeki maçta da buz gibi penaltıyı görmeyip seyirciyi tahrik eden, (belki de bizim görmediğimiz tahrikler de yapmış olabilir) sonrada görüntülerde yer almamasına rağmen kafama pet şişe isabet etti deyip yere çöken de bu terbiyesiz herif.

    bence konuyu galatasaray ve ultraaslan araştırmalı. bütün kamera görüntüleri didik didik edilip basınla paylaşılmalı. eğer kafasına pet şişe isabet etmediyse bu olayın kumpas olduğu ortaya çıkmış olacaktır. kafasına pet şişe değmiş ise o şişeyi atan tesbit edilip araştırılmalı. o da kumpasın bir parçası olabilir.

    ortada fenerbahçe varsa her şey olabilir. onların yapamayacağı hiçbir şey yoktur.

    bu kadar küçülmenin, ne gereği var be arkadaşlar. hepsi bir oyun, hepsi bir gösteri.

    not: cüneyt çakır'ı da bu ahlaksız manipüle ediyor olabilir. unutmayalım cüneyt çakır, a.yıldırım tarafından bizzat istenen hakemdir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın