• 56
    beşiktaş'ın bu seneki en büyük handikapı yaşlı bir takıma sahip olmasıydı. şampiyonlar ligi, hangi gruba düşerseniz düşün, oyuncuları yıpratır. ancak maçlar oynandıkça ortaya başka bir sorun daha çıktı, o da talisca. sene başında ufak bir kriz yaşanmıştı, ingiltere ligi'ne gitmek istiyor, benfica geri almak istiyor denmişti fakat sonrasında olayın üstü kapanmıştı. benim gördüğüm olay sadece halı altına süpürülmüş, kapanmamış. talisca özellikle lig maçlarında yokları oynuyor. onun bu ''mevkisizliğini'' beşiktaş'ın yaşlı takımı kaldırmıyor. buna bir de babel'in olmaması eklendiğinde beşiktaş ciddi manada sıradan bir takıma dönüşüyor.

    babel'in yokluğu 2 hafta ancak talisca'nın kafasında türkiye ligi'ni bitirmesi ya da amiyane tabirle sallamaması kolay kolay çözülecek gibi durmuyor. talisca'nın yokları oynadığı her maç beşiktaş için telafisi imkansız sonuçlar doğurur.

    beşiktaş'ın ligin ikinci yarısında bursa, galatasaray, başakşehir, trabzon, konya gibi takımlarla deplasmanda oynayacağını da hatırlatayım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın