resim
Cüneyt Çakır
Görev:Eski Hakem
Yaş:47
Uyruk:Türkiye
Görev Aldığı Maçlar
  • 1593
    22 ekim 2017 galatasaray fenerbahçe maçı sonrası başlığına yazmak istemedim sözlükten atılırım diye ama hala sinirim geçmedi. dün sözlüğe girdim 'aman allah'im bizim değil de fenerin hakki yenilmiş' sanki. objektif olacağim derken takimin hakkını gasp eden bu tetikçi hakemi es geçmek te nedir?

    maç başlar başlamaz bu hakem bozuntusunun bizi katledeceği apaçık ortada değil miydi? ilk yarı ince ince ikinci yarı kalın kalın doğramadı mı? ben farklı maç mı izledim?

    bize çıkan, onlara çıkmayan sarı kartlar tutarsız değil miydi?
    ya denayer'in penaltı pozisyonu?
    hasan ali'nin kolla kestiği pozisyonu tribünün en kötü yerinde oturan adam bile görmüştür ama 2 metre yakındaki hakem mi görmedi? bırakın allah aşkına ya...
    belhanda'ya çıkan ikinci sarı kart sence doğru mu?

    gelelim fenerin verilmeyen golüne. bu pozisyonda faul yok diyen adamla futbol konuşmam. fenerli topçunun topla alakası yok, tamamen rakibi oynatmamak amacıyla ayağını önüne koyuyor, serdar da ayağına vuruyor, net faul.

    denayer'in kırmızı kartlık pozisyonunu görmedim. hadi ona da kırmızı kart diyelim. ama fenerin algı operasyonuna gelmeyelim. beşiktaş bile fener maçından sonra ortalığı yangın yerine verdi. biz hakemin suçu yok, top oynamadık diye oturup ağlayalım her zman ki gibi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın