resim
Cüneyt Çakır
Görev:Eski Hakem
Yaş:47
Uyruk:Türkiye
Görev Aldığı Maçlar
  • 1589
    * fenerbahçenin golünün nizami olduğunu düşünüyorum. gol öncesi serdar'ın kafa topu mücadelesine fenerbahçe lehine serbest vuruş verdi. bunun akabinde gol oldu ve bence o kafa topu mücadelesinde herhangi bir şey yoktu. yani uydurma bir serbest vuruş verdi, sonrasında nizami golü vermedi.
    * galatasaraylı oyuncunun eline çarpan topa devam kararı doğruydu.
    * denayer'in pozisyonunda sarı kartın doğru olduğunu düşünüyorum. kırmızı verseydi neden verdi demezdim.
    * ozan tufan'ı 2 kere sarı karttan atması gerekiyordu.
    * nöşetel mi ne haltsa ismi, belhanda'nın kaptığı topta net sarı kartını es geçti.
    * neto'nun çift sarıdan kızarması gerekiyordu. (gomis'i indirdiği pozisyon sarı olmalıydı)
    * fernando'ya gösterdiği sarı kart o kadar berbat bir karardı ki sesim orada kısıldı, sövmekten.
    * mariano'ya verdiği sarı kart doğruydu.
    * ben herkesin aksine belhanda'ya kırmızı kart vermesini doğru buluyorum. belhanda'nın kendini attığını düşünüyorum.
    * denayer'in kafa vuruşunda fenerbahçe'li savunma oyuncusunun eline çarpan topun penaltı olduğunu ve o karambolde
    çokta görülebilecek bir pozisyon olmadığını düşünüyorum. izleyenlerde tekrarında anladık el olduğunu ve futbolcular bile el kaldırmadı.
    * tabi sona hasan ali'nin pozisyonunu sakladım. mhk başkanını peru'dan ya da mozambik'ten getirsek ve bu maçı izletsek, şu pozisyona penaltı vermediği için heralde uzun bir süre bir daha cüneyt çakır'a maç falan vermez. hem pozisyona çok yakın hemde stadta ki 50 bin kişi + 22 futbolcu görüyor pozisyonu. hatta bir ara hasan ali bile yerden kalkmıyor ulan penaltı oldu diyor. şimdi herkes diyebilir, galatasaray top mu oynadı? yok hakemin hiç mi hatası yok? bimlemle. beni hiç ilgilendirmiyor sevgili galatasaraylı kardeşlerim, sen hakemsen ve orada bulunma sebebin maçı yönetmekse ve bundan dolayı belli bir ücret ödeniyorsa sana işini yapacaksın. senin işin o pozisyonda penaltıyı çalmak. zor pozisyon olur anlarım, uzak kalırsın anlarım, tereddütte kalırsın vermezsin hepsine eyvallah ama bu pozisyon çok net. yakınsın, sen hariç herkes penaltı diyor. görüpte vermiyorsan işte art niyetlisin. bu da şike yapmaktır, bu da emek hırsızlığıdır bu da kul hakkına girmektir. bu 50.000 kişinin para verip geldiği, milyonlarca kişinin zamanlarını harcayıp izlediği herkesin hakkına girmektir.

    kısacası seni sevmiyorum cüneyt çakır. adam gibi adam olsan ve hatalı kararlarda versen inan herkes renk gözetmeksizin arkanda durur ama herkes ne olduğunu çok iyi biliyor cüneyt çakır. bir insan bu kadar yükselipte kariyerini bu kadar bitirebilir. belki yarın bırakacaksın hakemliği ama herkes arkandan iyi hakemdi ama maçları istediği gibi tayin ederdi diyecek. yazık!

    (bkz: 22 ekim 2017 galatasaray fenerbahçe maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın