resim
Mustafa Culcu
Görev:Hakem
Yaş:64
Uyruk:Türkiye
Görev Aldığı Maçlar
  • 8
    şahsiyetsiz ve ahlaksız hakem eskisi. ey mustafa çulcu senin gibi hakemlere yazıklar olsun. senin gibiler yüzünden insanlar gençler birbirlerine düşman oluyor.

    -jensen'in, sırf serdar aziz'in topla oynamasını engellemek için, topla oynama niyeti olmaksızın ve topa dokunmaksızın yaptığı faulü inkar etti. gerekçesi de ne biliyor musunuz? jensen ne yapsaymış topu serdar'a mı bıraksaymış. ahlaksız herif biraz futbol öğren, biraz avrupa futbolu izle. lanet olsun senin gibi mikserlere.

    -hasan ali'nin pozisyonu penaltı değilmiş. (ben bu kısmı atlamıştım uyaran arkadaşa teşekkür)

    -yan hakem, buz gibi penaltıyı vermeyip seyirciyi tahrik eden tarık ongun terbiyesizine bir su peti isabet etti diye maç tatil edilmeliymiş.

    bu ahlaksız herifin fanatik beşiktaşlı olduğunu duymuştum. galatasaray düşmanlığından anlaşılıyor ki adam utanmazın teki.

    beşiktaş'ın bir maçında üç kişi sahaya girip hakeme saldırdı kaç maç ceza aldı beşiktaş.

    fener maçında defalarca teknik direktörlerimizin kafası yarıldı, en son fenerbahçe başakşehir maçında aynı pet şişe volkan babacan'ın kafasına isabet etmişti kaç maç kapatılmıştı sahaları. daha onlarca örneği var bunların. o zaman neden ötmüyordun mustafa çulcu.

    utanmaz herif...

    not: çulcu'nun bu konuşmaları ne kadar ahlaksız ise o pet şişeyi atan taraftar da o kadar ahlaksızdır.

    edit:ekleme

    (bkz: 22 ekim 2017 galatasaray fener maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın