• 5740
    maçı* statta takip edenler için söylenebilecek tek kelime var o da rezalet. 50 bin kişi gelmiş ama bunun beşte birine çok daha fazla maç içinde etkili olan taraftar görmüştük arenada. ancak galatasaray taraftarı ile ilgili söyleyeceğim tek şey statta olanlar için değil dışarda, arkadaş ortamında, sosyal medyada ve sözlükte takım puan kaybetsin ben haklı çıkayımcılarla ilgili. herkes ben demiştim demek için fırsat kolluyor.
    tamam babacım belhanda maç satıyor, tamam mariano dengesiz, maicon ağır, tolga futbol cahil, lato çöp, n'diaye kötü, tudor bu takımın teknik direktörü değil tamam sen haklısın. ama yeter ki sus. yani egonu tatmin edeceksin diye takımın teklediği ilk maçta bu kadar avazın çıktığı kadar bağırmanın sebebi nedir hakikaten öğrenmek istiyorum. tudor galatasaray genlerine uymuyor diyen birini dahi gördüm. üşenmemiş dnasına girmiş işin. o genleri bilmiyorum ama ilk 8 haftada oynanan futbol benim bildiğim galatasaray. sen istediğin gen havuzunu oluştur kendi ego tatminin için.
    hülasa; şampiyon olup olmamak mühim değil, önemli olan nasıl bir taraftar profiline sahip olduğındur. başarı gelip geçer.
App Store'dan indirin Google Play'den alın