• 15
    kurgudur. çetin sümer başka bir takımla oynasaydı acaba çıkıp böyle açıklamalar yapar mıydı ? düşünmek lazım. bence yapmazdı. bu açıklama bakın ligden düşüyoruz hakemlerin bu hafta bir el atması lazım maça açıklaması da olabilir. ayrıca madem ırkçılık yapılıyormuş stadyumlarımızda. en son anelkalı fenerbahçe orada maç yaparken stadyumun dışından atılan taşla kafası yarılan kız niye yaralandı ? evcilik oynarken mi oldu bu olay ? ırkçılık dediğiniz şeyi uzaklarda aramayın. herkes biraz da çuvaldızın ucunu kendine batırsın bence. bu hareket bakın ligden düşüyoruz veya paramız kalmadı maçlara çıkacak. yardım istiyoruz sesimize kimse kulak vermedi hareketi. ya da devir bizim devrimiz bir maç kaybedersek açılıma bağlarız ligden çekiliriz diye tehdit ederiz diyordur belki. bu işte olayların en tehlikelisi ! ayrıca madem ırkçılık vardı bursaspor maçında neden çekilmediniz ligden ? antep deplasmanında bundan farklı ne oldu ?

    not1: çetin sümer bu seneki fenerbahçe maçındaki tribün olaylarına galatasaray taraftarı sebep oldu diyecek kadar star trek veya battlestar galactica hayranı biri. işim gücüm yok 500-600 km yol yapıp en yakın ankara' dan uçakla diyarbakır' a gidip olay çıkarıcam. yok artık !
    not2: bu entry ntvspor' da çetin sümer' in maçlarımızda kıyım yapılıyor hakemleri protesto etmek amacı ile çekiliyoruz beyanına göre yazılmıştır. kendisi bu kararı sivil toplum kuruluşlarına danışarak aldıklarını da itiraf etmiştir. bunların hangi sivil toplum örgütleri olduğunu bilmek hakkımız !
App Store'dan indirin Google Play'den alın