resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 1465
    --- alıntı ---

    gomis'e fransa'da birçok maçta rakip olmuştum. hem saha içinde hem saha dışında çok iyi anlaşıyoruz. ona bol pas verip daha çok gol attırmam gerek.

    --- alıntı ---

    geçenlerde bir twitter kullanıcısı "belhanda gomis'in golünde sevinmeye gitmedi yeaaa" falan diye eleştiriyordu, aralarının bozuk olduğunu falan yazıyordu. ilgili twiti söz konusu kişi silmiş galiba ama ben şuraya yaptığı saçma flood'un başlangıcını koyayım; https://twitter.com/...s/919929412983906305

    insanlar "10 numara" denildiği zaman herkesin hagi - sneijder falan olmasını bekliyor. belhanda böyle bir adam değil. adam kendisi de verdiği röportajda (bkz: #2265344) belirtmiş futbola 5 numara başlayıp 6 numara oynamış sonra da 10 numaraya geçiş yapmış. şu anda da maç içerisinde 3 farklı görevi yapıyor yani 6-8-10 numara işini yapıyor. kaldırıp "10 numara giyiyorsa o işi yapacak" demek "şu kız tulum giymiş, bizim evin musluk işlerini yapabilir" demeye benziyor. feghouli oynadığı yere ve oyuna göre gizli kanat forvet oynuyor, bunun forma olarak karşılığı (eski dönemde) 7 numara olması gerekir ama gel gör ki adam 89 numara giyiyor. gomis as forvet, neden 9 değil de 18 o zaman? muslera geldi, 2 sene 25 numara giydi as kaleciyken, 1 numarayı gelir gelmez alsaydı?

    velhasılı boş muhabbet. belhanda bugüne kadar gördüğüm hiç bir 10 numaraya benzemiyor ve kendisine has benim saha içinde izlemekten keyif aldığım bir tarzı var. ki en büyük sneijder savunucularından birisiydim bu sözlükte (10 numarayı giyme muhabbetinin bundan başka bir açıklaması olmaz diye konuyu oraya bağladım başka bir nedeni yok) gönderileceği zaman ve yanyana oynarlar diyordum ama belhanda'yı tek başına izlemek de gerçekten büyük keyif.

    fenere de saplayıp taklasını atacak inşallah! :)
App Store'dan indirin Google Play'den alın