• 24
    iddaa oynayan bir insan olmamakla birlikte, yapılacak olan her işlem üzerinden kulübün para kazanacağını öğrendikten sonra sürekli oynama ihtiyacı hissettiren platform. 20 lira yatırsam, o para sıfırlanmadan sürekli garanti maçları düşük oranlarla oynayarak yüksek bir işlem hacmi sağlayarak kulübe getiri sağlamayı bile düşünüyorum.

    sonra benim oynadığım garanti maçlar kesin batar, bütün para da gider diye düşünüp vazgeçiyorum. hem de giden para kulübe gitmeyecek, bahis şirketine kalacak.

    ama iddaa oynayan bir insan olsaydım başka hiçbir güç beni başka platformda oynamaya zorlayamazdı. düşünsene, zaten oynuyorsun, diğer platformlar avantajlı değil, ama sen kulübe katkı sağlayacak yolu tercih etmiyorsun.

    bu sponsorluğu fenerbahçe'nin yandex sponsorluğu ile karıştırmamak gerek. fenerbahçe forma üzerindeki en değerli sponsorluğu yandex'e vermiş, karşılığında böyle bir anlaşma yapmıştı. oysa galatasaray'ın bu anlaşmada herhangi bir kaybı yok. taraftarlar sahip çıkarsa gelir elde etme ihtimali var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın