• 57
    kirli emellere alet edilmemesi gereken marşımız. ülkemizin gururlarından. hem kendisi hem hatırlattıkları... böylesine güzel bir şey çıkarcı menajerlerin, şeytangillerin ve de arda zihniyetlerinin oyuncağı olamaz. ülkeni bu kadar sahipleniyorsan euro 2016'da ülkeni temsil ederken hocana trip atıcan diye maçı salmayacaksın. o 3-0 yenildiğimiz euro 2016 elemelerindeki izlanda maçındaki gibi ben yıldızım havalarında hayatımda gördüğüm(iyi olduğu iddia edilen oyuncular arasında) en kötü ve en art niyetli türk milli takımı performansını göstermeyeceksin. belki de daha fazla kazandığın adam hakkında yabancılar helikopter alıyor :(( diye ağlamayacaksın basının önünde.

    neyse konumuza dönelim; milli marşımız sadece türk olanlara değil, türk'üm diyenlere aittir. türkiye cumhuriyeti vatandaşı olan, ülkemizi ülkesi hisseden herkese aittir. elbet gönül ister önce kopya çeke çeke okurmuş gibi yapsınlar sonra bir anda hep bir ağızdan ezbere okusalar rıdvan mal gibi kalsa okudukları kağıttan "yabancı da olsak istiklal marşı'nı ezbere biliriz" yazısı çıksa. *

    velhasıl böyle ne kadar yabancı sınırı yabancı sınırı diye ağlayan, ne kadar milliyetçilik yaparmış ayağına torpil isteyen yerli futbolcu varsa önce ülkelerine olan sevgilerini ispatlasınlar. düzgün çalışıp düzgün bilinçlenip futbolu düzgün öğrenip düzgün oynasınlar. milli takım onun bunun çiftliği olmasın. sürekli ülke futbolunu rezil edip durmasınlar. ondan sonra konuşsunlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın