• 12
    bazı sözlük yazarlarımızın ısrarla bu tepkiyi hakem hataları veya kaybedilen maçlar yüzünden verdiği sanılıyor. eğer doğru uzuvlarımız ile anlarsak olayı böyle bir patlamanın ırkçı saldırılar yüzünden olduğunu anlayacaklardır inanıyorum, inanmak istiyorum. aksi takdirde bu durumların yaşanmasına neden olan ırkçı taraftarlardan bir farkları kalmayacaktır.

    terör protestosunun yerinin stadlar olmadığını, olmaması gerektiği hepimizce malum (mu acaba?). ayrıca bu konudaki muhattabın diyarbakırspor olmadığını da bildiğimizi sanıyorum, sanmak istiyorum. aksi takdirde memleket meselelerinden bihaber bir yazar kadrosu olduğumuz gerçeği ile yüzleşeceğiz. futbolcular içinde sadace 1 (yazıyla bir) diyarbakırlı bulunduran bir takıma pkk dışarı demek kadar yüzeysel yaklaşım da diyarbakırspor'u mezopotamya topraklarına sürmeye çalışmaktır. bu sıradanlığa verilecek bir cevap ta bulamıyorum.

    şu an tv izlemediğim için kim nerde ne demiş bilemiyorum ancak bana öyle geliyor ki bu duruma tepkisiz kalan türkiye futbol federasyonu bu serzenişle uyandırılmış olacak, diyarbakırspor kaldığı yerden devam edecektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın