• 44
    kombinesi olup da maça gelemeyen taraftarlarımız alınganlık göstermişler önceki entrylerden. zaten alınganlık gösterenler de o maçlarda arkadaşına, kardeşine birine devretmiş, maçta bir taraftar var kendisi yerinde o problem değil. ekonomik olarak bir beklenti de yok. onların devir hakkıyla ilgili kaygısı çok normal, anlayabiliyorum.

    fakat biz dün de burada örneğini kanlı canlı gördüğümüz kombineleri, arkadaşının, eşinin üzerine alıp derbilerde biletin bittiği maçlarda vs satanlara laf ediyoruz, hem de gişe fiyatının da kat be kat fazlasına alenen karaborsa yapanlara. bunun öğrenciliği, emekçiliği yok. kendine, taraftarı olduğun kulübe saygın olsun. sen galatasaray'ı bir rant aracı olarak görmüşsen, çok başka yerlerden bakmışız seninle armaya zaten.

    bir de kombine alıp da kulübe ya da birine devretmeden 11 bin kişilik boşluk oluşmasına sebep olanlar var bunlar bu biletleri birilerine devretsin abicim ya, en kötü kulübe devret. biletleri 10 dakikada biten lig maçında 11 bin kişilik boş yer oluyor, yazık değil mi?
App Store'dan indirin Google Play'den alın