• 42
    anlamamakta israrci olan arkadaslar icin tekrar aciklama ihtiyacı hisettim. devir meselesinde ki sorun karaborsaciliktir. sözlükte gelip kombineyi 600 e aldim size inat derbi macta 1000 tl ye satiyorum diye dolasanlardir.

    sneijder in gidisi sonrasi kombine alanlara yazdığım entry hala durur profilimde. hala ayni fikirdeyim. dursun ozbek istifa etmelidir. riva dan gelen para goz gore hic edilmistir. bakmayin siz kar acikladigimiza. tamamen bilanco makyaji. fener bile bir halt etmeden kar acikliyorsa riva yi sattigimiz halde zarar aciklanmasini beklemek aptalliktir. 1 alan adami 5 verip takima getirmek degildir basari. babasinin ciftligi gibi 2 sene kullanip kardesini yegenini coluk cocugun aklina uyan adam durmamalidir o makamda. gunu yaşayacaksak evet mutluyuz bugun. ama gecen 2 yilin sorumlusu da bu sahistir. el seyiyle gerdege girmek kolay. riva dan gelsin paralar, basalim parayi alayim topcuyu. peki kredilerimizde neden azalma yok? neden rivadaki ihale icin kimsenin sesi cikmadi? goz gore gore 200 mio tl gelirimiz gasp edilirken bunak sürüsü neredeydi?

    ben 8 maclik periyotta iyi giden takimi ayakta alkislarim. ama derdimiz bugun degil yarinlar. fener maci oncesinde de boyleydi sonrasinda da boyle olacaktir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın