• 44
    https://pbs.twimg.com/media/DMcIAbiXkAI-wXz.jpg

    - hayatını idame ettirmek için çalışan herkes erken kalkmak zorunda, hatta büyük çoğunluk için 7'den çok daha erken bir saat.
    - çoğu meslek grubu -şoförler dahil- yıllarca tek mekanda işini sürdürür, iş gereği gezip tozan pek az insan var. yine iş değiştirmek, yani bir mekandan diğerine geçmek de bunun çok doğal bir parçası.
    - sahada rakip olup kavga etmek? hadi lan oradan hepimiz top oynadık. sanki herkes kavga ediyor, ya da etmek mecburiyetinde...
    - "siz pazar günleri ailenizle kahvaltı... :)))" siz? biz? beyler kime sesleniyor burada bilen var mı? :( yazıyı kaleme alan kişinin halktan ne kadar izole olduğunun kanıtı... çoğu insan üniversite, hatta lise dahil hayata başka kentlerde atılıyor ve ailesinden uzakta kalıyor. ha çoluk çocuğa sesleniyorlarsa bilemem. bu yazının mecrası "profesyonel futbolcular derneği" olduğu için eminim ki yaşam ve uygun fırsatta sevdiklerini ziyaret edebilme imkanları sıradan vatandaştan daha iyidir. ödenen ücretleri biliyoruz.
    - dünyadaki bütün işlerde özel hayatında ne olursa olsun sorumlulukların yerine getirilmesi beklenir, sadece futbola özel bir durum değil bu.
    - dünyadaki bütün işlerde kötü performans gösterirsen eleştirilir, yaptırıma maruz kalır, hatta kovulursun. geçmişine güvenip rahat takılabileceğin sahi kaç meslek var? kaldı ki parasını alıp "yatan" futbolcuları da malumdur.
    - 30'lu yaşlar neden bu kadar önemli anlamıyorum, millet yarını nasıl çıkartacağım, ay sonunu nasıl göreceğim diye düşünüyor.
    - hayatın en güzel yıllarını hepimiz "sike sike" bir şeylere feda ediyoruz. hayatın en güzel yıllarının sefasını kim sürüyor allah aşkına? siz bizimle kafa mı buluyorsunuz?
    - "çok genç yaşta hayata atılıp, bir sürü psikolojik savaş verip ayakta kalmak..." ulan çık mahalleye, sanayiye bir dolaş be adam, ne kadar küçük yaşta ekmek parası peşinde koşan gençler var!
    - en sonlarda yazacak bir şey bulamamış artık iyice boş demagojiye vurmuş.

    belli ki bu yazıyı yazan da, görüp "ulan adam haklı bea!" deyip siteye koyan bir grup kalın kafalı da aynen mecliste kendi çalışma saatlerini ya da üzerine oturdukları ceylan derisi koltukları konuşan milletvekilleri gibi halktan kopalı asırlar olmuş; kendi küçük fildişi kulelerinde takılıp ajitasyon, demagoji ve yaygara yaparak kendilerini çok özel ve emekçi zanneden bir grup kendini bilmez şahıs.

    hiç unutmam, ali ağaoğlu bir röportajında maddiyattan örnek verirken noktasına virgülüne dokunmuyorum aynen şu örneği vermişti;

    "bugün cebinizde 10 kuruş yoksa belediye otobüsüne bile binemezsiniz..."

    son zamlar gözünden kaçtı herhalde ali baba, toplu taşıma 12,5 kuruş oldu :(

    işte bu tipler de halktan bu derece kopmuşlar...
App Store'dan indirin Google Play'den alın