• 28863
    g.saray, 18 puan da önde olsaydı bu maçı kazanmak ister. galatasaraylıları kazanma iştahları, bu maçın da g.saray açısından nasıl geçeceğini gösteriyor. en güçlü yönü hücum. bu gücü ortaya koyacak bir oyun planı yerine, “berabere kalsak da avantajlıyız” düşüncesi hüsranla sonuçlanabilir. f.bahçe’nin zayıf tarafı savunması ve g.saray, bundan yararlanmak için kendi oyununu oynayacaktır.

    f.bahçe kaybederse fark 11’e çıkar ki ligin oynanmamış dörtte üçlük bölümü kalsa da kolayca kapatılamaz. g.saray’ın da savunması sorunlu. bursa ve konya’da açıkça gördük. f.bahçe’nin malatya maçı da gösterdi ki hızlı hücuma çıktıklarında sonuç almaları mümkün olabiliyor. onun için f.bahçe de bu maçı kazanmak için oynayacaktır.

    hocalar korkularına yenilmezler ve takımlarının güçlü yönlerini kullanabilecekleri bir oyun planı kurarlarsa çok eğlenceli ve bence çok gollü bir derbi izleyeceğiz. korkanın peşin olarak kaybedeceği bir derbi bu. g.saray, evinde oynadığından daha avantajlı. kazanması sürpriz olmaz. ancak f.bahçe’nin de kolayca teslim olmayacağını düşünüyorum.

    mehmet y. yilmaz
App Store'dan indirin Google Play'den alın