• 26
    türkiye'de futbolculuk derken sanki şu saydıkları şeyler sadece türkiye'ye özgü zannedersin. ağa paşam şikayet ediyor futbolculuktan.

    türkiye'de ve dünyada hiç kimse futbolcuların aldığı fahiş rakamlardan çok da şikayetçi değildir. ta ki bu futbolculuktan futbolcumsuya dönüşünceye kadar. profesyonelliğini kaybedinceye kadar. o zaman dünyanın en zengin kulübü olsan da hak etmeyen futbolcunun aldığı para taraftara batar. arda turan-barcelona örneğinde olduğu gibi. selçuk inan-galatasaray örneğinde olduğu gibi.

    ey futbolcular! yaptığınız işin tek zorluğu ünlü olmanın getirdiği baskı. o paraları zaten onun için alıyorsunuz. fazla da şey etmeyin, halinize şükredin. bu ülkede artık 3 bin-5 bin liraya bile adam evini geçindiremiyor ıvırının zıvırının vergisini, kredisini, borcunu ödemekten.

    son bir söz... türkiye'deki orta sınıfı tabiri caizse sikerten ama spor kulüplerinin vergi borcunu silen, türkiye'deki futbolcuların verdikleri vergiyi avrupa'yla mukayese kabul etmeyecek kadar az tutan devletimize de helal olsun! suç bu kulüplerde, bu futbolcularda değil devletimizde.
App Store'dan indirin Google Play'den alın