• 22
    (bkz: ben)

    ben istanbul anadolu yakasında çalışan bir saha mühendisiyim. ve her kölemen mühendis gibi h.sonu da çalışıyorum hatta bazı haftalar haftada 7 gün çalışıp h.içi sikimsonik bir tatil kullanıyorum. bunun haricinde gün içerisinde bile mesai bitimine 10 dk. kala ''eee ncp1905 bey şu raporu bugün tamamlayıp gönderelim. haydiii iş çıkışı attı mı min 3 saat !?

    napacaz peki böyle durumlarda elinoğlu anlamıyor işte iç saha maçı tribün dolacak vs olacak .. hadi onu da geçtim en son iç saha maçının olduğu güne yakın bir arkadaş nikah günü almış. hadi buyrun !

    e bunun hastalığı vs başka başka işleri var napıcaz yani doktor raporunu hem iş yerine hem kulübe mi göndericez ? böyle nikah düğün vs. gibi şeylerde dilekçe mi yazıcaz ?

    e kardeşim sen de gelmiyorsan devret başkası gelsin diyenler var. devrediyoruz zaten ama sen ona da diyorsun ki max 3-4 devretme hakkı olsun sonra iptal edilsin. edemezsin kardeşim iptal miptal edemezsin ben o sene takım ne oynar ? oynar mı oynamaz mı ? kim gelir kim gider ? hava iyi mi olur kötü mü olur ? diye düşünmeden cart diye parayı bağlıyorum oraya sonra büyük çoğunluğu benden kaynaklanmayan durumlardan dolayı gelemediğim maçlar için benim kombinem iptal olacak öyle mi ?

    valla kardeşim o iş zor biraz. gemide filminin repliğini illaki herkes biliyordur. s....r kamil !
App Store'dan indirin Google Play'den alın