• 49
    maçı zevkine izliyordum. öyle ne türk takımları yensin ülke puanı abi derdindeyim çok fazla ne de beşiktaş yenilsin rezil olsun istiyorum. her sonuca sevineceğim bir maç. sahadaki futbol desen eh türkiye liginden sonra her şey ortalama üstü geliyor. monaco iyi mi oynuyor? hayır ama hızlılar. arada iyi çıkıyorlar. beşiktaş da aynı şekilde. ancak seyirci ve spiker o kadar kötü ki maçı bıraktım.
    şampiyonlar ligi'nin marka değeri deyip duruyorlar. bir şu seyirciye bakın bir de anlatan spikere. göztepe iç saha maçlarını 10bin kişilik statta 10 bin ortalama ile oynuyor. keza bursaspor, konyaspor, hatta taraftarıyla çok tanınmayan antalyaspor bile kaç seyirciye oynuyorlar. sen 100lerce milyon euro'ya transfer yapan takımsın ama seyircin şampiyonlar ligi'nde 7.000. evet yedi bin.
    spikere gelince; adam beşiktaş gol attı, tv açık ben içerideki odada olsam sanırım ki monaco attı golü. beşiktaşlılar dese ki şu an bi' ercan taner'in galatasaray maçında allahım gol deyişine bak bi bizim gole sevinişine spikerin hak verecceğim yani. tamam iki maçın anlamı ve büyüklüğü çok farklı. rakipler de aynı şekilde farklı. ama bu kadar da ruhsuz maç mı anlatılır kardeşim? devlet televizyonunda spikersin. en iyi senin anlatman lazım. üstelik dünyanın bana göre en büyük futbol organizasyonu bu. işte saha dışı etmenler bu kadar farklı maçı seyrettirmede. ortalama üstü bir maçı, bir spiker bir de seyircinin kötülüğü yüzünden bıraktım şu maçı izlemeyi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın