• 2466
    cok degisik bir uretim politikasi var. soyle ki; sorun nike'dan mi bizden mi bilmiyorum; hoca veya futbolcularin uzerinde cok begenilen urunleri ya gec satisa sunuyorlar ya da hic cikarmiyorlar.

    ornegin; ligin ilk haftasindan beri igor tudor'un su videoda giydigi mor poloyu bekliyorum.

    https://www.youtube.com/watch?v=MQXyT2At83o

    sanirim mor n98 olarak geciyormus. iki haftada bir store'a gidip soruyorum, ekim ortasinda bekliyoruz diyorlar. dun tekrar gittim aldigim cevap ''uretilmeyebilir'' oldu. su urunu siyah kot ustune giymek icin bekleyen 6-7 arkadasim var sadece, ki adamlar ogrenci; para falan biriktirip almayi dusunuyorlar biraz da kulube katki olsun diye. konu dagilmasin sebep sorusunun cevabi da nike'in yeni urun olarak sunu cikarmasi; http://gsstore.org/...-brt-sqd-top-ss.html
    iyi de ikisinin ne alakasi var? renkler dahi aslinda ayni degil biri daha normal, 2288'e yakin biri daha cirtlak bir mor.

    su anda resmini vs. bulamadigim hatta hatirimdan cikan bir cok urun var boyle. en azindan taraftara sorsalar bir donem nurettin kantarelli'nin yaptigi gibi, cok daha yuksek perdeden ciro elde edecek. kaldi ki; fenerbahce'ye gore ozellikle urun yelpazesi de dusuk. 3-4 sene once boyle degildi; farkli renklerde gunluk giyim icin cok guzel t-shirtler aldigimi bilirim.

    biraz silkelenmesi gereken markamiz. hele ki her sey boyle guzel giderken daha buyuk katki verebilir kulube.
App Store'dan indirin Google Play'den alın