• 47
    ankara’da gar saldırısında ölen yüzün üzerinde insan için düzenlenen saygı duruşunu ıslıklayanların şehrinde saldırıya uğrayan öğrenci.
    “nuriye ve semih yaşasın” pankartından, taraftarlarının tahrik olduğunu iddia edebilmiş konyaspor klübünün taraftarlarının saldırısına uğrayan öğrenci.
    “bugün türkiye'de malesef tüm statlar 'izmir marşı' söylüyor. konya hariç. konya çünkü, bu ülkenin biraz önceki saydığım sıfatlarla, ülkenin birliğini ve her zaman milli maçlarda gördüğümüz, tek bayrak, tek devlet, tek vatan duygusuyla hareket eden nalçacılılardan bu gücünü alıyor'' diye övünebilen başkanlar çıkaran bir kulübün şehrinde saldırıya uğrayan öğrenci.

    bunlar münferit falan değil arkadaşlar; bu, neredeyse tüm dünyayı sarmış bulunan gerici zihniyetin azıtmasıdır.
    saldırganların profillerinden de yukarda örnekleri bulunan yaşanmış olaylardaki barbarca ve insanlıktan nasibini almamış tavır ve kendinden olmayan her şeye yönelik yaşatmama üzerine kurulu azgınlık rahatlıkla görülebilmektedir.

    hukukun egemen olduğu medeni toplumlarda bu gibi tiplerin karantina altına alınması gerekir keza bunlar, gerek kendilerine gerek de topluma faydalı olabilme olasılığının tamamen kaybolduğu tiplerdir.

    ancak, böyle mevzulara “münferit” diyerek yaklaştıkça da bu batağın içinden tam olarak çıkmak mümkün değildir.

    konya bu bataklık zihniyetin kalelerinden biri haline gelmiştir ve eminim ki daha çok yaşanacak benzer olaylar çünkü yeterli cezalar verilmeyecek; hatta artırıyorum, yeterli cezalar verilmesi engellenecektir.

    bir yerden sonra ise insanlar kendi cezalarını vermeye başlayacak.
    umarım yanılırım ama bu ülke beni 35 yıldır pek de yanıltmadı açıkçası.
App Store'dan indirin Google Play'den alın