• 45
    yaşanan bu olayı tüm konya halkına ve taraftarına mal etmek yanlış olurdu elbet bu itoğlu itlerin başkanından seyircisine kadar geçmişleri lekeli olmasaydı. gün gelir ulu önder atatürk’ün isminin geçtiği tezahüratı ıslıklar, gün gelir cihada mı gelmiş maça mı gelmiş o malum islami sloganı söyler, gün gelir forma yakar bir de dip not ekler. “türk bayrağı çıkarılmıştır” haklısın o zaman itoğlu it...
    şuan çoğumuzun aklından,içinden geçen dövelim, vuralım,kıralım fikri ağır bassada bu şerefsizleri birgün bir kere döversin ödül olur. ama işe hukuk el atmalı ki birgün değil her gün dayak yemiş gibi olsun. gasp, tehdit, hakaret, darptan davasını vereceksin. konyaspor taraftar grubuna diğer takımlar da dahil olmak üzere gereken tavrı koyup yaptırımını uygulayacaksın (zaten çeşitli sosyal medya sitelerinde farklı takım taraftarlarınında bizim bu dostumuzun yanında olduğunu gösteren duruşları var) tüm bunlara ek ülkede düzenlenen kupa finallerini ve uluslararası düzeyde düzenlenen milli maçları bu stattan men edeceksin ki bu yobazlar ayağına kapansın özür diye. bu 4 it de yaptıklarına her gün pişman olacak. ha bunları yaparken özel birgün ayarlayıp bir köşede usülüne uygun dövedebiliriz içimizde kalmasın.

    ek: bu 4 itin bağlı olduğu nalçacılar taraftar grubu 10 ekim ankara gar katliamı’nda ölen vatandaşlarımız için maç öncesi yapılan saygı duruşunu da ıslıkladıklarını unutmayalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın