• 19
    bütün taraftar grupları orospu çocuklarından oluşur. tribünlere gidip galatasaray'ın ultraslan'ını da, kayseri'nin kapalı kale'sini de, konya'nın nalçacılar'ını da bakın. bilhassa bu vahim olay da, gerçi klasik bir türkiye manzarası- orta doğu da diyebiliriz-,* bu saydığım gruplar arasından konya grubu.

    hangi taraftar grubuna giderseniz gidin koyunlar ve çobanlar vardır. çobanlar reistirler ne derlerse o olur. birisi de çıkıp ulan orospu çocukları siz kimsiniz de böyle emirvari konuşuyorsunuz, istediğiniz gibi at koşturuyorsunuz demez. demezler tabi adam ülkenin başındaki anasını sikse suçu anasında arayacak cinsten. bu cinslerin tek amacı bir güce tapıp o güç sayesinde bir şeyler elde etmek. güç 100 ise 1 ini de kendisi alsın diye yapmadığı kalmaz.

    konudan çok uzaklaştım. konuya gelirsek bu olaydaki her aşağılık kişi hakkında 6222 ile alakalı hükümler uygulanmalıdır. gerçi kanun içeriğinde böyle bir olayla alakalı hüküm var mıydı hatırlamıyorum ama en azından insanlık onurunu zedeleyen unsurlar var. bir de kime diyorsak. hırsızların bir gece nezarette kalıp ertesi gün salındığı bir ülkede yaşıyoruz.

    hiç abartmadan söylüyorum bu olaydaki insan tipi ülkenin en az yüzde kırkı. büyükşehirlerde pek göze batmıyor ama küçük şehirlere hatta büyükşehirlerin kenar mahallelerine gidin bu insanlarla dolu. bunlar en namuslu, en ahlaklı, en delikanlı, en dindar ve hatta en kral adamdırlar. ama gel gör ki ne kadar pis, iğrenç, ahlakdışı olay varsa yine bunlar içindedir olayın. kenar mahallelerde kendilerinden güçsüz kişilere veya güçlü olsa bile zaten 10 kişi gidecekleri için kendilerinden güçlü kişilere ne bakıyorsun lan diyen aşağılık orospu çocukları. bunlar her türlü uyuşturucu ve kaçak sigara satımının içinde olan şerefsiz ve karaktersiz kişiler. bunlar stadyumlarda tuvaletleri parçalayan, maç sonrası, maç öncesi, maç sırasında rakip taraftara, polise taş atan şerefsiz, cibiliyetsiz, zürriyetsiz kişiler. ulan yemin ediyorum soykırım olsa üzülmem. canınız cehenneme aşağılık orospu çocukları.
App Store'dan indirin Google Play'den alın