• 17
    işidspor görünümlü bir takımın taraftarı olan, sayesinde nefes alabildikleri kurtuluş savaşı adına yazılmış bir marşı tribünlerinde söylemekten imtina eden rezil çomar sürüsünün gerçekleştirdiği eylem. bak net söylüyorum, kırk orospu bir araya gelse bu saldırıyı gerçekleştirenler gibilerini yapamaz. yapamaz abi.

    o sözde sevdiğiniz ülkenin kurtulması gereken en rezil bela sizler ve sizin zihniyetinizdekiler. ulan galatasaray taraftarıyla hıncahınç dolu metroya binen bir fenerli vardı bir ara. formasıyla falan binmiş herif metroya. bizimkiler biraz bağırdı biraz uğraştı biraz gülüp eğlendi ama tek bir kılına zarar vermedi çocuğun. bak fenerbahçeli diyorum. galatasaray metrosunda diyorum. siz kimsiniz be? götü boklu takımınız hükümet desteği olmasa elli kere alt liglere düşmüştü şimdiye.

    ulan her şeyi geçtim, koduğumunun çökelekleri öğrenci adamdan ne istiyorsunuz siz? cebindeki üç kuruş parayla store'a uğrayıp bir şeyler almış, muğla'dan gelip efendi gibi maçını izleyip gidecek, eşkiya mısınız lan siz? götünüz yiyorsa arena civarında bir öğrenci kardeşimize aynı muameleyi yapın da ebenizin fistanı nerenize giriyor görelim. namussuzlar. haysiyet yoksunu çomarlar.

    umarım sizi bulup o konyaspor formalarını müsait tarafınıza sokarlar. anıra anıra gezersiniz sokaklarda.
App Store'dan indirin Google Play'den alın