• 12
    anası babası dişinden tırnağından artırdıklarıyla evladını gurbet ele okumaya göndersin. karda, kışta, çamurda oğlunun ayağı üşümesin diye kışlık ayakkabı alabilsin diye aşından kessin; sırf çocuğu rahat etsin, arkadaşlarıyla gezsin, canı bir şey isterse alsın diye her ay üç beş kuruş yollasın, sonra zihnini siktiğimin boynuzlusu gelsin bu çocuğa diklensin, onu korkutsun.

    o çocuk ne hayallerle, kaç kişi arasında bekledi sırf gönül verdiği takımın futbolcusundan imzalı bir kıyafet alabilmek için.

    yaptığınız adamlık mı, büyüklük mü, delikanlılık mı?

    şehrinin de takımına da sahip çıkacakmış. ulan sana rusya denilse orospu, abd deyince dış mihrak, pensilvanya deyince fetö diyen, sol tandanslı grupların toplantılarına, barlarına karı kız düşürmek için giden bir amelesin. şehrini de sikeyim.

    bu çocuk galatasaraylı ya, hiç mühim değil. aynısı beşiktaşlı da olsa, fenerbahçeli de olsa hiç aynı tepkiyi verirdim. kendi halinde gariban bir öğrenciden ne istediniz be ahlaksız herifler.

    hiçkimseye, hele ki 6 kişi kıstırıp tek başına birine asla dayak atılmaz da; kadına, yaşlıya, çoluğa, çocuğa hiçbir zaman el kalkmaz. bu da henüz 20 yaşında, kim bilir ne hayalleri olan genç bir birey ya.
App Store'dan indirin Google Play'den alın