• 293
    açık konuşmak gerekirse beni mutlu eden maçtır. hiç öyle uçarız, kaçarız, üç atarız falan demeden tertemiz 2-0 kazandık. vasat oynasak dahi gol yemeden kazanmak önemli. keza pozisyon da vermedik.

    geçen sene bu zamanlar riekerink de gençlerbirliği ve adanaspor maçlarını böyle kazandı diye adamın başını yediler. yok galatasaray hücum takımıymış, üç yeyip 4 atacakmış... yok öyle bir şey arkadaşlar. öyle düşünen kamiller dün ligin dibindeki gençlerbirliği'nden 2 tane yiyip oturdu yerine. biz sakin gidelim, ayaklarımız yere bassın.

    ayrıca milli takımlara çok oyuncu verdik ve hafta arasında tudor'un antrenmanları çok ağır yaptırdığı söylendi. yani böyle oynamamız normal. mart'tan sonra millet dökülürken biz takır takır oynayacaksak bu tip maçlar benim için ok.

    beşiktaş kesinlikle fikstürü kaldıramayacak. başakşehir de keza. kimse ihtimal vermese de beni korkutan tek rakip fenerbahçe. adamlar devre arası bir iki eksiğini tamamlasa sıkıntı yaratabilirler. o yüzden asıl onların maçlarına totem yapın. kaybedecekleri her puan bizi şampiyonluğa daha da yaklaştıracak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın