• 180
    deplasmanda olmamıza rağmen konyaspor seyirci desteğinden mahrum olacak. bizim ise seyircimiz maça gidebiliyor. dolayısıyla deplasman etkisini minimum seviyede hissederiz düşüncesindeyim.

    bu bağlamda iç saha maçlarında keseceği bol ortayla pozisyon yaratabilecek latovlevici, bu maç özelinde doğru karar gibi gözüküyor. umarım lato da iyi bir performans gösterir, tudor'un güvenini boşa çıkartmaz. linnes üzülmesin, bu takımda hem kanatları, hem iki beki, hem orta sahayı yedekleyen, dönem dönem sakatlıklarda da bazen ilk ismi yazılacak adam. seviyoruz onu.

    denayer tercihi de doğru tercih. hem manchester'daki aslan'ı görmüş oluruz 90 dakika aksilik olmazsa, hem de serdar'ın kart cezalısı durumuna düşüp fenerbahçe maçını kaçırmamasını garanti altına alırız. güzel tercih.

    sahada 11 yabancı konusuna gelince, bakış açısına değişir. bu ara hoşlandığım bir hanımefendi var. ben kendisini çok tatlı, sevimli, hoş buluyorum. kendisi benimle aynı görüşü paylaşmıyor. art niyetli spor yazarları da sahada 11 yabancı var nerede türk futbolu diyecektir. ben sahada hak edip formayı kapmış 11 futbolcu görüyorum. iyi alıştınız çakma kaptan, kristiyanö rönaldö, sarışın tripkolik gibilerin bedavadan forma almasına. yok öyle iş.
App Store'dan indirin Google Play'den alın