• 154
    tahmini kadro
    nando (c) / mariano - maicon - serdar - lato / ndiaye - fernando / feghouli - belhanda - garry / gomis

    nereden çıkarıyorsunuz selçuk inan'ı da kaos konuşuyorsunuz ben çözemiyorum? tolga'nın görevini yapabilecek olsa diyelim ki tamam hadi garry yerine başlasın. ama selçuğun bu takımdaki görevi ndiaye - fernando yerinde oynarsa olur (allah saklasın). durum böyleyken niye "selçuk oynayacakmış" deniliyor ben anlamıyorum.

    gelelim diğer bir noktaya, konyaspor deplasmanı bizim için zorlu geçecektir. öyle basit bir maç beklemiyorum ben. 1-0 yada 2-1 olabilir maçın sonucu. son 4 maçı 2.5 altı bitmiş, 1 galibiyet - 1 beraberlik almışlar bu 4 maçta. ama bizim milli takımdan dönüş yorgunluğunu da düşünmek lazım. bir de son maçta içeride vitoria guimaraes karşısında galip geldiler avrupa'da, bu da bir motivasyon sağlayacaktır onlara.

    ilk yarıda skoru bulunca maç boyu geriye yaslanmak büyük risk olur. yani "skoru bulup dinlenelim, derbiyi bekleyelim" planlaması yerine "bulabildiğin kadar skora git" maçı olmalı. hem farkı 8 puana çıkartırken önemli bir gözdağı ver, hem de galibiyetten emin bir oyun ortaya koy.

    son olarak, (bkz: #2255313) toteme devam. haydi aslanlar, alın da gelin!
App Store'dan indirin Google Play'den alın