resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 12347
    belki bu yazdığıma ben de inanamayacağım ama takıma alarak katkı almaya çalışmalıyız.
    burada ki bütün arkadaşlar gibi ben de selçuk'a sinirliyim ve orta saha ikilisi için yetersiz olduğunu düşüyorum. ama şuan oynadığımız oyunda , tolga ciğerci olmadığı zaman büyük sıkıntı yaşayacağız gibi duruyor. n diaye , tam bir 6 numara değil. bundan kastım defanstan topla çıkarken topa basıp , top dağıtma işlemini çok fazla yapamıyor. n diaye en önemli oyuncularımızdan biri, fakat 6 gibi oynarken çok geride kalması gerekiyor ve çıkışlarda sıkıntı yaşıyoruz. bu yüzden belhanda çok fazla geri geliyor. tolga'nın olmadığı maçlarda selçuk'u n diaye'nin yerine çekip, n diaye'yi de tolga'nın yerine çekebiliriz. böylelikle fernando biraz rahatlar, topla çıkarken bir tane daha pas istasyonu olur. topu alır, yan pas geri pas yapar. en sevdiği şey zaten :). selçuk'tan beklentim sürekli dikine oynaması da değil. zaten takımda yeteri kadar dikine giden oyuncular var ve ilerde stabil de değiliz. yanında fernando ve n'diaye gibi savaşçılar ve cengaverler olacak. aslında biraz fernando'ya yakın oynayarak bile takıma katkı sağlayabilir.

    geçen senelerde selçuk arkasında semih gibi topa bomba muamelesi yapan ve yanında genelde savaşçı orta sahalarla oynadı. o yüzden rakip hocalarının ilk tercihi sadece selcuk'a baskı yapmak oldu. çünkü takımda ileriye tek pas atabilecek oyuncu selçuk'tu. tabi burada selçuk'un da yetersiz olduğunu ve formsuz olduğunu kabul ediyorum ama şuan ki takımda yer bulursa takıma katkı sağlayacağını düşünüyorum.

    zorlu fikstür öncesinde orta saha rotasyonumuzu bi şekilde güçlendirmemiz gerekmekte. buna linnes'i ve selçuk'u bi şekilde dahil etmekle olur.
    rodriguez'in rotasyon oyuncusu olup , fazla orta sahayla oynamamız gerektiği düşünüyorum.
    edit: düzeltme
App Store'dan indirin Google Play'den alın