resim
Fikret Orman
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:56
Uyruk:Türkiye
  • 1127
    12 ekim 2017 günü fanatik gazetesinde yayınlanan röportajda vodafone park stadının çatısını yapan firmanın (bkz: iz inşaat) ortaklarndan olan gültekin öbekli tarafından parasını ödememekle itham edilen beşiktaş spor kulübü başkanı.

    haber linki: http://www.fanatik.com.tr/...-sok-suclama-1324156

    haberin içeriğinde beşiktaş'ın işi erken bile teslim eden firmaya geç teslimattan dolayı 190 bin euro ceza kesmesi vb. gibi konular da yer almakta. haberin gerçekliği varsa eğer ve cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'ın söylediği "bizim verdiğimiz paralarla yaptılar" cümlesi üzerinden düşünmek gerekirse bu verilen paraları beşiktaş spor kulübü firmalara ödemek yerine nerelerde kullanmıştır?

    inşaatın yapımı sırasında vefat eden işçi için basının önünde “bu işçimizin her türlü ihtiyaçlarını karşılayacağız...” şeklindeki beyanlarını ben de hatırlamaktayım. hatta bu kulübün taraftar grubunun "biz bunu bile karşılıyoruz, şöyle duyarlıyız böyle iyi kulübüz" vs. tarzı konuşmalarını da dün gibi hatırlıyorum. ancak gültekin öbekli bu konuda da beşiktaş'ın herhangi bir yardımda bulunmadığı belirtilmiş. o gün ölen bir insan üzerinden duyar kasan bu yöneticiler ve arkadaşlar acaba bugün bunlar belli olduktan sonra da bir şeyler yapmamaya devam edebilecekler mi?

    haber doğruysa beşiktaş'ın bu durumunun incelenmesi, devletin zarar eden kurumların zararlarını beşiktaş üzerinden çıkartması gerekmekte bence.
    haber doğru değilse de neden beşiktaş taraftarı birisi (haberde boyununda atkıyla fotoğrafları falan da var) kendi kulübüne böyle ithamlarda bulunsun? bu açıdan bakınca ben doğruluğuna inanıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın