resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 13744
    iyi giden takımın içine edecek dünyada ki nadir oyuncudur kendisi. oyuna gelmemek lazım. medyada önce algıı operasyonu yaptırılır. sonra da ihityacımız var gibi hissettirilip hoop kaktırılır bir anda anlayamayız. o yüzden tedbiri elden bırakmadan tepkimizi vermeye devam etmeliyiz. arda biraz seviyorsa gs'yı, gelmeyi aklından bile geçirmez zaten ama o kendisini daha çok seviyor. git katar'a falan daha fazla kazan oralarda. hiç olmadı git fener'e arda orda daha çok kabul görürsün. bu taraftar seni hiç bir zaman istemeyecek bunu idrak et artık. bizim yönetim bunu ne zaman anlayacak acaba.
    aksi olursa;
    - takım şampiyon falan olamaz bu kesin. böylece olası bir 2-3 senelik seri başlamadan biter.
    -özbek,e olan tepkiler şu dönemde biraz azalmışken misliyle alevlenir. cenk ergün'de nasibini alır.
    -camia yine içinden fazlasıyla karışır.
    -arda kalan aktif kariyerini sıkıntılar içinde geçirir. istenmediği bir taraftar grubunun önünde oynamak zorunda kalacak. en ufak bir beraberlikte suçlu arda olacak doğal olarak. yedek bile otursa böyle olacak.
    -her zaman pusuda bekleyen medya, gs'yı yıpratmak için malzeme bile aramayacak.
    - takım içinde gruplaşma başlayacak. bunu da yabancı sınırına hayır adı altında medyada ki yandaşlarıyla yaparlar. mesela rıdvan gibi bir yandaş. düşünün rıdvan dedim ya bunun gibi azılı gs düşmanlarıyla muhatap arda. sırf bu bile gelmemesi için büyük bir neden. böylece bir sürü leş futbolcu takımda olacak.
    -burak efendi bile transfere karışabiliyorken arda neler neler yapacak.
    -tudor'u yollamak için ellerinden ne gelirse yapacak bir oyuncu grubu olacak.
    bunlar gibi birçok olumsuz hadise yaşanır. özetle yönetim bu hatayı yapmamalı. son olarak sen gelme arda. aklından bile geçirme.
App Store'dan indirin Google Play'den alın