resim
Hakan Kadir Balta
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray U19
Yaş:41
Uyruk:Türkiye
  • 4246
    hızdan düştüğü dönem sol bek performansı dışında bu takımda olmamayı hak edecek herhangi bir hareketi veya düşük peformans sorunu yaşamadı. hatta stoper olarak bir dönem savunmada en güvendiğimiz adamdı. duruşu ve attığı sürpriz gollerle milli takım tandeminde de kendine yer buldu.

    yasin gibi zam istemedi, selçuk gibi lobiyle uğraşmadı, sabri gibi yan gelip yatarak saç baş yoldurtan hareketler yapmadı; hiçbir zaman tarık kadar kötü veya ahmet çalık kadar saatli bomba bir adam olmadı. özetle; yaşı itibariyle düşen fiziksel özellikleri dışında kadro dışı kalması için herhangi bir sebep yoktu.

    işbu entrynin yazıldığı gün dahi, galatasaray taraftarına maicon, serdar, denayer üçlüsünün arkasından 2017/18 sezonunun devamında 4. stoper balta mı çalık mı olsun diye sorsalar %75 kesimin balta olsun diyeceğine inanıyorum.

    tüm bu sebeplerden ötürü, sözleşmesi devam ettiği ve gitmediği için kendisine bir kırgınlığım yok. eminim bugün sahaya sürsek yine bizi üzmez; sezon sonu sözleşmesi bitince de futbolu bırakacaktır. mantıklı davranıp yarım sezon kadroda tutularak ocak ayında jübilesini yapma teklifi ile gidilir, ücretinde de 1.2 m euro net yerine 700-750 k net gibi bir rakam ile ocak ayına kadar kalması teklif edilebilirdi. ben balta’nın bu teklifi reddedeceğini de sanmıyorum.

    kadro dışı kaldığı şu dönemde bile yaptığı hareketlerle takıma zarar verilmesinin önüne geçtiği de göz önüne alınırda sezon sonuna kadar kalsa da kötü olarak hatırlamayacağım futbolcudur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın