resim
Hakan Kadir Balta
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray U19
Yaş:41
Uyruk:Türkiye
  • 4240
    daha önce fatih terim tazminatı ile ilgili olarak da aynı görüşü belirtmiştim, benzer şekilde düşünenleri görmek çok güzel, tekrar yazalım:

    söz konusu damarımız kadar yakın galatasaray olsa bile, çomarlık yapmanın alemi yok, sözleşme sözleşmedir, gereği ne ise yapılır. adı üstünde; sözleşme, birden fazla taraf müdahil ve yükümlülükler var. kendisi ile bu sözleşme yapılmış, o da bu hakkını kullanıyor. kaldı ki bu adam, iyi bir profesyonel, kendisi hakkında uzun uzun yazmışlığım da var (bkz: #2167384), ahlaklı bir adam. ama konumuz dediğim gibi bu değil. sözleşmenin şartlarına uyulur, orta doğu çomarlığının alemi yok, buradan yürümeyelim kimseye, hakların savunucusu olmaktır insanlığa yakışan.

    kendisine istenilmediği söylenmiştir, belki o da kariyerine galatasaray'da son vermek istiyor bilemeyiz. sonuçta antalya'ya da gitse cebine girecek para aynı belirtilen twitlere göre. ben kendisinin futbol oynamayayım yatarım dediğini de çok düşünmüyorum. şu an tarık'dan, geçmiş göbeklimiz olcan'dan falan da daha az fit ve hazır değildir.futbolu burada bırakmak istediğini, son imajına gölge düşse bile, düşünüyorum.

    özet olarak çomar duygusallığı, kasaba kurnazlığına yer yok, aslolan sözleşmedir.

    ilave: kendisi hakkında kendi görüşümü belirten entrymi de ekledim
App Store'dan indirin Google Play'den alın