resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 13736
    taraftar olarak transferine etki edebileceğimizi hiç ama hiç sanmıyorum malesef. devre arası transferi için kamuoyunun tepkisi ölçülecek deniyor. bunu diyen igor tudor sneijder'i istiyor ama yönetim gidecek haberlerini tepki ölçmek için yapıyor demişti. yalan mı? yiyene afiyet olsun ben artık yemiyorum. (bir ara da bir imbula vardı yahu ona ne oldu?) millet florya'yı basmaya gitti. daha ne kadar büyük tepki koyulabilirdi bilmiyorum. dolayısıyla getirmek istiyorlarsa getirirler malesef. bizi dinleyen yok.

    ayrıca bizim yönetim arda'nın menajeri de olan ahmet bulut'la çalışıyor. bu tip menajerler benim bildiğim kadarıyla paket halinde anlaşmalar yapıyor. arada bunu da kitleyebilirler. mesela mourinho dönemi real madrid'e bak. jorge mendes onlara oyuncular transfer etti. arada abuk subuk oyuncular da gitti real'e. ki ahmet bulut mendes'le beraber çalışıyor. yani bence bunu buraya getirmeleri çok da düşük ihtimal değil.

    ayrıca arda'nın adamım tavırlarını , milli takım yenilirken gülme olayını falan bilerek yaptığına eminim. aynı şekilde gece hayatını abartıp barcelona'da futboldan kopmasını da. yani şu an yapmasına gıcık olunan her şeyi bilerek ve isteyerek yapıyor. çünkü öyle hastalıklı bir kafası var ki insanlar onu kıskanıyor sanıyor. adım kadar eminim 'ben türkiye tarihinin en iyisiyim, barça'ya transfer yaptım, çok para kazanıyorum, halk da beni kıskanıyor, o yüzden tepki veriyor.' diye düşünüyor. kesinlikle kontrolünü kaybetmiş bir kişi.

    son olarak kendisini istemiyorum. kendisi gelirse, gidene kadar bir tane galatasaray maçı izlemeyeceğim. şampiyon olursak (ki gelirse olacağımızı hiç sanmıyorum.) sevinmeyeceğim. sözün özü arda gelirse, gidene kadar ben burada olmayacağım. bu milletle, bu taraftarla bağı artık dönüşü olmayacak şekilde koptu. anlamak bu kadar zor mu? paratoner gibi yahu bütün yıldırımları çekiyor. herkes ölümüne nefret ediyor. bu kadar nefretin, negatifliğin toplandığı yerde nasıl bir başarı hedefleyebilirsin? bunu gerizekalı olmayan herkes görür.
App Store'dan indirin Google Play'den alın