resim
Rıdvan Dilmen
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:61
Uyruk:Türkiye
  • 3725
    kendisinin federasyon başkanı olmasını geçtim, aday olabilmesi bile tam anlamıyla skandaldır. yahu kimdir rıdvan dilmen? ne gibi bir yöneticilik geçmişi var? sportif açıdan en büyük başarısı futbolculuk dönemlerinde fenerbahçe ile kazandığı bir kaç şampiyonluktan ibaret bir adam. teknik direktörlük hayatı ise tam manasıyla fiyasko. yıllardır sahibi fanatik fenerbahçeli olan ntvspor'da yorumculuk yapmaktan başka hiç bir şey beceremeyen bir adam bu ya. bu kadar kolay mı, ülkenin en büyük kurumlarından birinin başına geçebilmek? bir meslek dalında başarısız olup, başarısızlığı bu kadar mükafatlandırılan başka bir ülke var mıdır cidden merak ediyorum?

    ya arkadaş allah, peygamber aşkına biri çıkıp anlatsın bana; rıdvan dilmen bugüne kadar türk futboluna ne vermiş? mesela futbolumuzu kalkındırmak için ne gibi hamleler yapmış? herhangi bir kulüpte ne gibi çalışmalar yapmış özellikle yönetim konusunda? biri bana bunları anlatsın, adaylığını her platformda destekleyeyim.

    kendisini federasyon başkanı yapacağınıza, hemen yanı başınızda duran altınordu'nun başkanı seyit mehmet özkan'ı getirin. en azından milli takımlarda yetişecek yeni futbolcular, yetenekler kazanırız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın