resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 13720
    en verimli olması gereken çağda kariyeri böyle düşüşe geçtiyse sorun ne futbolculuğunda, ne barcelona'da. arda turan sıkça vurguladığı gibi barcelona topçusu. yani barcelona tarafından gözden çıkarılsa bile kapış kapış gitmesi gerekiyor. fakat yine sıkça vurguladığı gibi bayrampaşa kimliği onu istenmeyen adam konumuna getiriyor.

    egosu uyum sağlamasını engelliyor. egosu düzene zarar veriyor. egosu onu antipatik yapıyor.

    şimdilerde galatasaray'a gelmek istiyormuş. isteyecek tabi. çünkü gideceği başka yer yok. isteyecek de taraftar onu istemiyor. yani düşündüğü gibi yuvası değil burası. belki de dünya üzerinde en sevilmediği yer. ha üç beş yöneticinin, üç beş siyasinin baskısıyla gelip imzayı kapabilir. ama unutmasın bu gün selçuk inan sahaya çıktığında ıslıklanıyor. ısınırken bile ıslıklanıyor.

    kimse televizyonlara "galatasaray'ın teklifi komikti ama seviyoruz işte naparsın." açıklamasını unutmadı. biz seni sevmiyoruz arda. futbolculuk dışında her konuda fikrin olmasını sevmiyoruz mesela. teknik direktörünü çiğnemeni sevmiyoruz orneğin. fatih terim'e yaptıkların hocanın kararlarına saygını gösteriyor. disipline, otoriteye uyumunu gösteriyor. oynadığın takıma siyasi yakınların sayesinde baskı yapmanı sevmiyoruz. galatasaray'a siyasilere rica ettirerek gelmeye çalışmanı sevmiyoruz.

    seni sevmiyoruz ve istemiyoruz.
    bu günün yeni türkiye'sinde birilerinin direktifiyle galatasaray'a gelebilirsin. ama sahaya çıktığında bil ki, maçı izleyen 50.000 kişi varsa, satılık ultraslan dışında herkes seni ıslıklamak için hazır bekliyor olacak.

    gelişin taraftara da eziyet olur, sana da...
    iyi futbolcusun. yeteneklisin. menejerin sağlam. seni deportivo'ya falan götürsün. emre çolak'a orada mentörlük yap. taaa barcelona'dan galatasaray'daki emre'ye, ona çok kızıyorum bık bık bık demen yetmez. git ve deportivo'da üstün tecrübelerini, barcelona günlerini, neymar'la yaptıklarını falan anlat.

    biz seni dinlemek istemiyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın