• 76
    3 gün kalan maç. kanımdaki galatasaray eksikliği şu an tavan yapmış durumda. tahammülsüzlüğün sınırları içerisinde dolaşacağımız 3 gün daha var. nasıl bir şeysin sen galatasaray?

    neyse maça gelirsek gerici, yobaz, çomar konyaspor'u yok lan tabi ki şaka yapıyorum böyle tanımlamaları hak edenler tabi ki var ama bu tanımlamaları kullanmak doğru mu değil mi bir türlü karar veremiyorum. bu konu tartışılabilecek bir konu gibi duruyor. nerede kalmıştım ha 8. haftadaki rakibimiz ve bir önceki başkanı taraftarlarına izmir marşı söylemedikleri için teşekkür eden konyaspor'u güzelce yenmemizi istediğim maç.

    eksiğimiz yok denebilir. konyaspor'un sağ beki cezalı imiş. işimize gelir bence. tolga oynarsa zaten sağ bekler tolga'nın ne yapacağını pek kestiremiyor bunun üzerine as sağ bekten kötü bir oyuncu oynayacağını düşünürsek daha çok belirsizlik oluşturur rakipte ve işimize gelir bu. feghouli sol kanat oynarsa o da hızını ve tekniğini konuşturup seviye olarak as sağ bekten daha düşük seviyede olan rakip oyuncuyu rahatça geçebilir.

    hakem eğer skandal kararlara imza atmazsa taraftarımızın da belli düzeyde vereceği destekle bu maçtan üç puan çıkarabileceğimiz fikrindeyim. alacağımız üç puan rakiplerimize ciddi bir şekilde gözdağı verecektir. bjk ve fb de bu hafta maçlarını kazanır diye düşünüyorum. bu nedenle de puan farkını korumamız için bu maçı kazanmalıyız ki önümüzdeki trabzon ve bjk maçlarında beraberlikle de rahatça ayrılma lüksümüz olsun.

    edit: sağ değil sol bek cezalıymış.
App Store'dan indirin Google Play'den alın