resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 13714
    'adam' diye bir kelime duyayım, aklıma bu şahıs gelmeye başladı. çıkmış zamanında açıklama yapmış, yok adamlığı sizden öğrenecek değiliz yok benim adamlığımı kimse sorgulayamaz. hakaret etsek ayıp olacak, ulan dingil bana ne senin adamlığından paşalığından ağalığından ? senin işin ne abicim top oynamak değil mi ? oynayabiliyosan oyna ne konuşuyorsun olum salak salak ? başkası hakkında konuşuyorsa sanane ? senin tanımadığın biriyse seni ne ilgilendirir ? yok gazeteciymiş yok buymuş. sanane kardeşim senden işini yapmanı bekliyor bu insanlar,biz, halk. yapmıyorsan çekilceksin kenara dingil dingil ortalıkta yırtınmayacaksın konuşmayacaksın.

    ya kardeşim kocaman insanlarız ben bu gün iş yerinde çalışmayayım ama ben adamım yeaaaaaaa diye mi maaş alıyorum ? ben adamım yeaaa deyince mi işe alıyorlar beni ? adamım yeaaa ver 10 bin maaş var mı böyle bir şey ? aynı şey olum ne farkı var ? çalışıp işini yapçaksın kimse senden başka bir şey istemiyor.

    15 yaşında bile değil bu çocuk ona buna sinirleniyor kızıyor işini de düzgün yapamayıp ağzıyla cevap vermeye kalkıyor hıyar işinle cevap ver verebiliyosan.

    kusura bakmayın mod kardeşlerim ancak bu kadar hakaretsiz konuşabildim çünkü bir insan bu kadar vizyonsuz olup bu kadar kendine yazık edebilir.

    bir de bunun biraz daha az konuşup ama ortalıkta biz adamız yeaaa diye geçinen 2 versiyonu daha var selçuk inan ve burak yılmaz. şahsen sizin adamlığınız beni ne ilgilendirir ? işini yap işini.
App Store'dan indirin Google Play'den alın