resim
Mircea Lucescu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Romanya
Yaş:79
Uyruk:Romanya
  • 1712
    asla bir futbol cahili değildir. zenit'teyken rus futbolu hakkında yaptığı açıklamalar ortada. şu anda söylediklerinin tam tersi. rusya'da da saçma sınırlamalar var ve bizimle benzer bir vasatlığı yıllardır yaşıyorlar.

    işte bu da lucescu'nun art niyetini ortaya koyuyor. o da biliyor yabancı sınırlamasıyla futbolumuzun gelişmeyeceğini. ama sipariş üzerine konuşuyor. belki de göreve getirilirken bunlar da şart olarak söylenmiştir. şu açıklamaları hamza yapsa "adamın çapı bu kadar ne yapalım" diyeceğim ama sen söylüyorsan bunlar kasıtlı çarpık düşüncelerdir.

    ey lucescu; çok zeki ve başarılı bir demagog olabilirsin ama gerçekleri artık sen bile saklayamazsın. geneli cahil halkımız bile türk futbolcular hakkında kral çıplak diyebilmektedir. yıllar sonra ligimiz zevkli hale geldi ve bunu kaybetmek istemiyoruz. türk veya yabancı fark etmez; kaliteli olanı istiyoruz. öte yandan altyapılarımızın gelişmesini de istiyoruz. sen bu noktada bu yaşınla tam bir zaman kaybısın hoca! kendini satmış olduğun komisyoncu, adamcı, primci, şikeci ahlaksızlar da eninde sonunda bu savaşı kaybedecekler. boşuna kasma. geçmişte elde ettiğin itibarını da 1 ayda yerle bir ettin. değer miydi ulan buna? bu yaşında her şey hala para mı, menfaat mı?
App Store'dan indirin Google Play'den alın