resim
Mircea Lucescu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Romanya
Yaş:79
Uyruk:Romanya
  • 1711
    ancak yeni türkiye'ye yakışacak bir senaryonun kahramanı yapılmaya çalışılan satılmış.

    senaryo tam olarak şöyle işliyor:

    arda turan, selçuk inan, burak yılmaz vb. adam tayfanın ve sonrasında cumhurbaşkanı ve pek tabii büyük futbol uleması binali yıldırım ve eşinin açıklamaları ile yabancı sınırlaması gündemin en tepelerine yerleştirildi. kamuoyunun bu konuda nabzı tutuldu ve olumlu bir tepki alınamadığı görüldü. tembel, karaktersiz ve yetersiz yerli futbolcuların gözyaşları sel oldu aktı.

    ardından müthiş kapasiteli, vizyon sahibi ve spor yönetimi hakkında birer uzman olan türkiye futbol federasyonu yönetimi, aynı bilgi ve birikime sahip spor bakanlığı ve anlamadığı hiçbir şey olmayan, göklerden gelen kararların elçisi cumhurbaşkanı dediler ki "yahu bu türk halkı hangi takım teknik direktörsüz kalsa mircea lucescu diyor. demek ki bu adama çok güveniliyor. gelin biz bu adamı galatasaray kapmadan kapalım. milli takımın başarısını falan boşverin, yabancı sınırlaması konusunda açıklamalar yaptırıp halkı ikna ettiririz.".

    ben bunun ciddi ciddi gerçek olduğunu düşünüyorum. aynı zamanda bu hesap tutmayacak gibi gözüküyor çünkü türk halkının yumuşak karnı futboldur. kıvırmaya başladılar bile her sene sınırı artırmak gibi örnekler ile.

    yıllar sonra a milli takımdaki lucescu dönemi ile ilgili çok ilginç şeyler öğreneceğiz gibi geliyor, böyle belgesel tadında. "luce'den bomba itiraflar" gibi. *
App Store'dan indirin Google Play'den alın