resim
Emre Mor
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:26
Boy:1.69
Uyruk:Türkiye
  • 620
    bizim lisede bir sabri vardı, hazırlık sonrası lise birde katıldı aramıza. dedik sabri nerden geldin? dedi istanbul'dan. vay anasını dedik hangi takımlısın? dedi beşiktaş altyapısında top oynadım. dedik başka meziyet dedi karate kahverengi kuşak.

    hiç unutmam ilk maç, herkes forma şort gelmiş, beşiktaş formasıyla beklediğimiz sabri gri pantolon mavi gömlek, bekliyoruz ki şov yapsın, alıyor topu kendi etrafında üç tur atıyor bir sağa gidiyor bir sola adamın biri geliyor ayağından topu kapıyor. baktık ki herif sallıyor ne beşiktaş alt yapısı, bizim okul takımına bile seçilemedi. karateyi anlatmama gerek yok bir kavgasına şahit olmadık.

    bu emre mor'da bizim sabri'nin gelişmiş hali. sağından solundan dönünce vay be ne futbolcu diyorsun.

    sabri ile ilgili bir anektot anlatayım; bizim okul dış ticaret meslek lisesi ve meslek lisesi olduğu için en başarılı öğrenci iktisat kazandı, kalanlar ya öğretmen, ya da iki senelik başka okullar. sabri de o zamanki öss ve öys'ye girdi ve bir sayısal puan geldi ki kendisine, aklınız hayaliniz durur. biz okulda muhasebe, maliye, daktilo görürken meğer sabri sayısal çalışmış. dedik ki sabri ne seçeceksin? tıp ile eczacılık arasında gidip geliyor. inanmadık sınav sonuç kağıdına baktık, hakikaten o zamanın puanı 500 küsür puan cerrahpaşa'yı falan tutturuyor. aklımız almıyor yahu bu adam bu işi nasıl halletti. aradan bir zaman geçti sabri hala kaydını yaptıramıyor. bir de duyduk ki sınava yerine başka biri girmiş ve tespit edilmiş. sonra o sabri bir bar açtı son gördüğümde bayağı iyi bir işletmeciydi 20 sene önce. şimdi ne durumda allah bilir.

    emre mor mu? tabii ki bir sabri değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın