• 1620
    türkiye a milli futbol takımının bir sonraki elemelere veya organizasyona katılacağı kadroda çok çok yüksek ihtimalle kimler olur; abdülkadir ömür, yusuf yazıcı, enes ünal, çağlar söyüncü, emre mor, yunus mallı, cengiz ünder, okay yokuşlu, kaan ayhan.
    bu adamlar ya yurtdışında takımlarında oynuyor ya da süper ligde yabancı serbestisine rağmen genç yaşlarında çatır çatır oynuyorlar. hatta enes, cengiz ve çağlar buradaki performans ve potansiyelleri ile iyi meblağlara yurtdışına transfer yaptılar ve hatta abdülkdir ve yusuf yazıcı’nın da gitmeleri şiddetle muhtemel.
    türkiye futbolundaki ve milli takımdaki kokuşmuşluğun en alakasız olduğu mevzu yabancı sınırıdır. asıl mesele o geri kalmış feodal alışkanlıklardan kalma abi’lik mevzusudur. kalitenin, vizyonun değil yaşın, belirli mevkilere yakınlığın liderlik ettiği yerde lakaytlıktan başka bir şey üretilemez.
    daha önce de tribünlere, taraftarlara ve medyaya yönelik çok çirkin hareketlerde bulunmuş, küfürler etmiş e.b’yi takıma lider olarak gösteriyor. kim gösteriyor, daha 3-5 ay önce milli takım uçağında gazeteci döven, hocasına, tff başkanına küfür edip, milli takımı bıraktığını açıklayan ama sonra ayağına kadar gidilip tekrar milli takıma çağrılan, kulübünde dakika bile bulamayan bir şarlatan gösteriyor.
    sonuç biri çıkarken protesto ediliyor ve gülerek karşılık veriyor, diğeri de yine taraftara sinkaf kullanıyor. bu düşük ahlaklı külhanbeylerini bu gençlerin yanından uzaklaştırın ki bu çocuklar için bu çirkin ortam normalleşmesin. bu çakallar takımdan uzaklaştırılacak, milli takım mafyası koparılacak ki cengiz ünder yerine volkan şen kadroya dahil edilemesin, dortmund ve lider galatasaray’ın stoperleri yerine fb’nin yedek ön liberosunu stoper oynatmayalım.
    milli takım mafyası dağıtılsın ki genç oyuncular milli takıma girebilme şartını “kankalık, adamlık” olarak değil, iyi olmak, formda olmak olarak algılasınlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın