resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 12322
    normalde futbolculara çok konuştuğu ve boş konuştuğu için tepki gösterilir, bizim yan pasçıysa konuşmadığından bu kadar tepki görüyor. hakikaten ilginç bir insan. yahu galatasaray takımının kaptanısın, takım arkadaşlarınla olsun basınla olsun en çok iletişim halinde olması gereken kişisin ama suskunları oynuyorsun. konuş biraz arkadaş, şu şu şu nedenlerden dolayı 2013'ten itibaren eski selçuk gibi oynayamıyorum de, falanca maçta falanca sakatlığım oldu performans veremedim de veya ne bileyim önceki dönemde hakkımda söylenilenler doğru değil de. bir şeyler söyle be adam.

    kötü oynadığı için taraftar tepki gösteriyor, susuyor.
    hakkında yüzlerce iddia ortaya atılıyor, susuyor.
    ısınmaya çıkamayacak hale geliyor, susuyor.

    konuş yahu!

    derdin mi var? anlat. söylemek isteyip de söyleyemediklerin mi var? söyle. takımın içinde neler olup bitiyor açıklama yap. mancini- prandelli- hamzaoğlu- denizli- riekerink dönemlerinde neler yaşandı, konuş. menajerin vasıtasıyla kem küm etme, özgüvenli ol. sözde ünvanın galatasaray kaptanı, biraz dik dur, cesaret koy ortaya. takımda birileri teknik direktörüne ihanet mi etti, çık konuş ya. zaten bitmişsin kaybedecek neyin kalmış ha? bu pısırık tavırlarından kime ne fayda gelmiş bugüne kadar da bundan sonra gelsin. tudor konusu dile getir, geçen sene soyunma odasında olanlardan bahset. tamam anladık saha içinde bir b.k olmayacak senden, çalışmaya da gö.ün yok onu da anladık da bre paşam bari tanıklık ettiklerini açıklığa kavuştur da bir faydan olsun. ister menfaatin için, ister başka şey için kendini savun. yalandan da olsa bir savunma göster. tamam anladık, sahanın içinde savunmaya fayda sağlayamayacaksın, bari sahanın dışında hiç değilse kendini savun. gelmişsin otuz küsur yaşına, takımdaki yedinci senen ve doğru düzgün tek bir açıklaman yok. kapkara bir adamsın, kapalı kutusun, taraftarlarla aran sıfır düzeyde, iletişimden zerre kadar anlamıyorsun. önceki seneleri çöp ettin, en azından bundan sonra biraz konuşkan ol, biraz sempatik davran, yüzün gülsün, etkinliklere katıl, gs tv'de programlara çık.

    susurluk olayından daha esrarengizsin. ne yer içersin bilmiyoruz, neleri seversin bilmiyoruz. takımda kimlerle aran iyi bilmiyoruz, hangi hocalarla daha iyi anlaşıyordun bilmiyoruz. bu zamana kadar tek yaptığın en ufak protestoda küsüp trip atmak olmadı mı? faydasını gördün mü, hayır. o zaman başka şeyler denemek aklına gelmiyor mu?

    bak yan pas-geriye pasçı,

    maçın ortasında galatasaray formasını çıkartıp hepimizi utandırmış olabilirsin.
    arda turan ile burak yılmaz ile dost olup imajını zedelemiş olabilirsin.
    milli takımdaki tarihi rezalet prim kavgasına bulaşmış olabilirsin.
    maçlarda çok çok kötü performanslar göstermiş olabilirsin.
    hakkında türlü türlü ve kirli iddialar ortaya atılmış biri de olabilirsin. ama,

    bu taraftar seni neden sevmiyor biliyor musun? antipatiksin yahu antipatik. konuşmuyorsun, sahada kaptanı olduğun takımı kollamıyorsun. yedi senede yüzünün güldüğünü görmedik, en ufak organizasyona dahi katılmıyorsun. uyuz uyuz ortalıkta dolanıyorsun anasını satayım. ha arada bir konuştuğun oldu, onda da sıvadın, seni eleştiren taraftarların gerçek galatasaraylı olmadığını söyledin. evet, ciddi ciddi yedi senede yaptığın adamakıllı tek açıklama ile kötü olan imajını daha da beter ettin.

    ben de seni gerçek bir galatasaray taraftarı olarak tebrik ediyorum. gerçekten büyük bir iş çıkarttın onca kupaya rağmen günah kadar sevilmemeyi başararak.
    susup susup konuştuğun tek anda işleri daha da kötü hale getirerek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın