• 14
    fernando'yu 10 numara bölgesinde görmedik ve maçlarda genelde 6 bazen de 8 numara gibi oynadı ama ayağı çok temiz, çok zorlarsan o bölgede bile oynatırsın. ndiaye ise 6-8 arasında gitti geldi maçlarda 10 numaraya yaklaştığı da oldu ve daha önce hücuma dönük de çok oynadı, 6-8-10 hepsini oynayabilir. belhanda ise 10 numaralar kadar inceci ve çalımcı olabileceği gibi, 8 numara kadar çift yönlü ve 6 numara gibi defansif istatistiklere sahip enteresan bir oyuncu.

    özellikle belhanda'nın sneijder'in yerine geldiği gibi bir izlenim olduğundan sürekli asist ve gol bekleniyor sanıyorum ama çok daha farklı bir futbolcu tipi.

    zaten istatistikler de bunu söylüyor.

    şu halleriyle tolga ciğerci'nin ve gomis'in de katkısı ile ligin açık ara en enerjik ve kaliteli orta sahası durumundalar. souza-ozan-mehmet üçlüsü ve özellikle talisca-oğuzhan-atiba üçlüsüne karşı ne yapacaklarını görmek için sabırsızlanıyorum.

    yalnız bu üçlüsünün ve tolga ciğerci'nin yedek kulübesinde herhangi bir ikamesinin olmaması bizim en büyük sorunumuz. haydi asamoah yok da zaten, bari donk yerine elimizde bir poko olsaydı kafam daha rahat olacaktı.

    dilerim 2017 - 2018 ara transfer sezonunda bu üçlüyü ikame edebilecek en az bir tane oyuncu alabiliriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın