• 24
    millet pes oynarken ben bu oyunu deli gibi oynuyordum. ayrıca pes'teki gibi yok white blue, yok red white filan değil bildigin babalar gibi chelsea, arsenal lisanslı takımlar vardı. hangi seri oldugunu hatırlamıyorum ama bir oyununu editten her sene güncel transfeleri yaparak yıllardır oynamıştım. oynadığım seride shevcenko milanda idi.

    abim azılı bir milan taraftarı idi ben ise chelsea ile harikalar yaratıyordum. shevchenko'yu chelsea'ye atınca dengeler biraz olsun şaştı ama gilardino ve inzaghi ikilisiyle de beni yenmeyi başarıyordu. hatta işi öyle büyütmüştük ki sadece galibiyetleri hesaplıyor, onun 120 galibiyetine benim 90 galibiyetim vardı. tam ben artık gaza basarken ps 2 bozuldu ve büyüyen iki erkek olarak aman boşver ya cok zamanımızı alıyor bahanesiyle yaptırmamıştık. hala daha durur hatıra olarak oyunlar ve konsol ama dönüp bakıyor muyum diye sorarsan bakmıyorum.

    edit: insan yazdıgını sonradan okur ya. okuyunca gögsüme bir acı yerleşti. o günleri sadece 12 saatten öyle yasamak isterdim ki ah ah... şimdi dünyanın en güzel konsolunu ve oyununu getir önüme hangi ara oynayacagız ne zaman oynayacagız ... aq hayatı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın