resim
Mircea Lucescu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Romanya
Yaş:79
Uyruk:Romanya
  • 1645
    bir de sağlık raporunu teyit etmek için bizim köyün doktorunu arasaymış dediğim hoca. kaç kişiyi aradın be adam? doktorlar oynayamaz diyor, adam gidip tolga'yı arayıp kendini nasıl hissediyorsun diye soruyor? kafayı mı yedin luceeee?

    http://gamaspor.com/...igerci-gercegi-25965

    --- alıntı ---
    rumen teknik adam, tolga’nın sakatlığının ne durumda olduğunu öğrenmek için öncelikle milli takım doktorundan, galatasaray doktorunu aramasını istedi. milli takım doktoru, galatasaray doktoru yener ince ile görüştü. ince, oyuncunun sakatlığının ciddi olduğunu belirtti. daha sonra mircea lucescu, bizzat igor tudor’u aradı ve tolga hakkında konuştu. 25 yaşındaki orta saha oyuncusunun durumunu soran lucescu, hırvat teknik adamdan sakatlığın ciddi olduğu yönünde bilgi aldı.

    bu gelişmelerin ardından lucescu, tolga ciğerci’yi doğrudan kendisi arayarak nasıl hissettiğini sordu. tecrübeli hoca, tolga’ya ‘kendini iyi hissediyorsan izlanda maçında olmasa da, finlandiya maçında senden yararlanmak istiyorum. sana ihtiyacım var’ dedi. tolga da lucescu’ya iyi durumda olmadığını iyileşmesi için dinlenmesi gerektiğini bildirdi.

    lucescu son olarak almanya’da tolga’nın tedavisini gerçekleştiren doktor wohlfart ile görüştü. wohlfart ‘tolga eğer oynarsa sakatlığı nüksedebilir. sağlığı için dinlenmek zorunda’ diyerek lucescu’ya durumun ciddiyetini aktardı.

    lucescu, bu görüşmelerin ardından milli takım kadrosuna dahil ettiği tolga’yı izlanda ve finlandiya maçlarında kullanmamaya karar verdi. almanya’da tedavisi süren tolga, milli takım kampına katılmadı. ‘tolga’ya sen iyileşmene bak. kampa katılmana gerek yok’ diyerek haber yollayan lucescu’nun oyuncunun durumuyla ilgili açıklama yapması bekleniyor.

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın