resim
Atalay Babacan
Takım:Ümraniyespor
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:24
Boy:1.74
Uyruk:Türkiye
  • 75
    hindistan'da yapılacak 2017 fifa 17 yaş altı dünya futbol şampiyonasında boy gösterecek oyuncudur. muhtemelen vitrin turnuvası olacak atalay'ın bu turnuva.

    turnuva dönüşü, kasım sonu, aralık başı gibi formayı direkt olarak almasa da, ilk 21 kişilik kadroya ismi sürekli yazılan isimlerden birisi olacağı kanaatindeyim. ayrıca oyuncunun da açıklamalarına bakarsak oldukça iddialı gözüküyor. bu turnuvadan sonra tudor'dan formayı alacağına inanıyormuş.

    ilk başlarda orta sahada ndiaye veya belhanda'ya son 10-15 dakikalık bir alternatif bir olursa, hatta bir gol veya aslan payının kendisine ait olduğu bir asist yapabilirse ciddi şekilde ilk 11'i de zorlar. gerçekten çok üst düzel bir yeteneği var. ılgaz çınar, son sayfa'daki programında atalay'ı 1-2 sene öncesinde ajax'ın istediğini, yaşadığı bir sakatlıktan ötürü bu transferden vazgeçtiklerinden bahsetti.

    inşallah o kötü sakatlığı hem galatasaray, hem de atalay için bir şans olur.

    2000 jenerasyonu inanılmaz yetenekli oyuncuları barındırıyor. bu kadrodan ne kadar oyuncu çıkartıp a takıma dahil edebilirsek o kadar iyi.

    şans senin yanında olsun. dilerim arda'yı geçersin. yurt dışında galatasaray patentli bir oyuncuyu gönül rahatlığı ile izler ve kıvanırız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın